Ganska så bra.



Början på en ny vecka, dags för nya tag! :) Har varit en riktigt skön måndag faktiskt. Blivit klar med mycket skolarbete som man har gått och oroat sig för. Efter skolan var jag med molly så vi köpte glass och drog sen hem till henne och myste. Efter det så gick vi hem till mig och tog den här söta bilden som vi tror ska vara med i headern som molly ska börja fila på ikväll.
Kommer flera inlägg från mig idag för jag har en sån blogglust ;) Puss & Kram! 

Livet är för kort för att skita i



Man gör handlingar som blir till beslut. Tveka inte, kör ditt spel fullt ut. Det enda man ångrar är det man inte gör.


Fredag förfan!

Nu har vi varit hos Vilma och haft en riktig tjejkväll! :D Skitkul var det verkligen. Käkade thai mat och gick sen hem till vilma där vi kollade på american pie som var så jävla rolig, vi har bestämmt att vi ska se alla dom filmerna snarast hehe. Har verkligen saknat att bara vara vi tre en dag. Slippa alla idioter och bara vara oss själva. Men det som har varit allra bäst är att det inte har varit några killar. Är så jävla trött på alla snobbiga skitungar.
Idag så var det ganska bra i skolan. Men kunde verkligen inte koncentrera mig så inget arbete blev typ gjort.. Brukar inte kunna jobba på fredagar, funkar bara inte.




I will never forget



Älskar er tjejer ! <3

Fan vad chill dag ändå i skolan, singstar hela dagen som jag var såå bra på.. ;) Skönt att få skrika av sig lite ändå. Blir tyvärr bara ett kort inlägg nu men lovar att blogga mer imorgon.

Puss & Kram


Hemma igen




See what I got bitches! ;)

Hemma nu efter en skön kväll med ellen. Träffade molly också med hennes polare. Haha skönt att vi ändå alltid blir vänner till slut. Tror det längsta vi varit ovänner på är en dag ungefär.
Jag och ellen gick och snackade. Märkte ändå hur pass olika vi är, hon drömmer om att resa och inte ha något planerat medans jag vill göra samma sak hela livet. Jag är så sjukt envis och säker på vad jag vill, ändrar mig nästan aldrig. Det är både en för och nackdel. Jag vet precis hur jag vill ha mitt liv om 10 år. Bo i en lägenhet med molly i sjöstaden, ha en fin båt och vara psykolog. Det är bara så jag vill ha det och kan inte tänka mig något annat. För jävla säker..


Skaffa ett jävla liv

Det har fan gått för långt när man får hem ringning för att man tuggar tuggummi. Så jävla små saker blir till en sån stor grej. Tack vara alla lärare och vuxna som skickar mejl eller ringer hem till mina föreldrar gör dom mitt liv till ett helvette. Får knappt vara ute längre jävla sopor.
Fattar inte varför man ska göra en sån stor grej av det när man inte tjänar ett piss på det. Helt galet, det har verkligen spårat ur nu. Jag orkar seriöst inte mer..


Dagens outfitt



Här blir ett snabbt inlägg för jag måste skynda till skolan :) kisses 

Vem är jag?

Kom just på att jag inte hade gjort något inlägg om vem jag är, ja hur ska man börja?..



Jag heter Mathilda är 14 år och bor i stockholm. Jag är ganska glad, men har ett starkt humör så ena sekunden kan jag vara hur glad som helst och nästa helt förbannad! Jag vet alltid vad jag vill och tvekar nästan aldrig. Jag bryr mig heller inte ett skit om vad andra tycker om mig, för bullshit kommer alltid att finnas, det handlar bara om att man lära sig att inte ta åt sig.

10 Saker du inte visste om mig :

1. Jag är nästan inte rädd för någonting men min största skräck är fladdermöss!
2. Jag kommer aldrig i hela mitt liv börja röka.
3. Jag hejar på AIK av hela mitt hjärta.
4. En gång i tiden var jag emo.
5. Jag är allergisk mot choklad, eller jag får iaf utslag i hela ansiktet om jag äter det.
6. Skräckfilm är seriöst mitt liv :D
7. Jag hatar att städa, men vill alltid att det ska vara rent..
8. Om jag skulle äta en sak hela livet skulle det var brysselkål.
9. Mitt favorit djur är hajar för att dom är så jävla balla.
10. Jag har alltid stått ut lite från mängden.

Bilder från i helgen

















Saknar dig redan baby



Så sjukt hur mycket man kan sakna en person! Men imorgon så ses vi igen äntligen.
Måste försöka sova nu om jag ska orka gå till skolan.
Puss & Godnatt! :)


Sjuk

Stannar hemma idag, har så ont i halsen :( men kommer kanske imorgon.. Kommer nog göra lite flera inlägg under dagen och fixa lite med designen osv. Sen ska jag få Molly att blogga lite mer! Fan saknat henne redan även fast det bara har gått några timmar. Aja, kolla in bloggen under dagen så får ni nog lite roligare inlägg än detta :) Puss och Kram!


Jag behöver dig.

Du har alltid stöttat mig
Du har alltid funnits där
Du har alltid varit det enda rätta för mig, den enda.
Du har aldrig förstått.. 


Stockholm i mitt hjärta.

Fyfan vilken härlig måndag asså. Kan bara tacka er grymma tjejer för ikväll! ;) Tjejsnack hemma hos Vilma, bråk med fjortisar på donken och var ute och hade det bäst! Detta måste göras om säger jag bara. Just nu sitter jag hemma och chillar vid datan, ska snart ta ett varmt bad. Orkar inte skriva så mycket mer nu, ciao.

Saknar...

Döden kan vara vacker.